Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ «سیدمحمدمهدی فاطمی» با اعلام این خبر گفت: وب‌سایت دانشگاه یزد با هدف افزایش سطح کمی و کیفی از شهریور 1393 طراحی و راه‌اندازی مجدد شد و در وب‌سایت جدید سعی شد تا با به‌کارگیری شیوه‌های نو و راه‌کاری‌های مختلف رتبه وبومتریک دانشگاه یزد ارتقاء یابد.

وی افزود:‌ طبق آخرین نسخه منتشر شده مرکز رتبه بندی وبومتریک در تیرماه 1396، در حال حاضر شاخص وبومتریک وب‌سایت دانشگاه یزد به رتبه 2216 جهانی و 124 خاورمیانه ارتقاء یافته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فاطمی تصریح کرد: اصطلاح وبومتریک (Webometric) به رتبه‌بندی وب‌سایت‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی دنیا گفته می‌شود که توسط آزمایشگاه سایبرمتریک (CINDOC) واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا (CSIC) ارائه می‌شود.

به گفته وی، این رتبه‌بندی هرساله در دی‌ماه و تیرماه (January & July) بروز می‌شود و بیش از 24 هزار دانشگاه دنیا را بر اساس اطلاعات مبتنی بر وب آن‌ها مورد تحلیل قرار می‌دهد.

فاطمی یادآور شد: شاخص‌های وبومتریکس باهدف تعیین میزان توجه مؤسسات به نشر اینترنتی تدوین‌ شده‌اند و رتبه وبومتریک مشخص‌کننده میزان کارایی وب‌سایت مؤسسات است .


منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۷۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای دنیا در تولید برساند به شرط اینکه از دانش روز خوب استفاده کنیم و پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، دانش روز را منتقل می‌کند.

حسین مدرس خیابانی امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در جهاد دانشگاهی استان کرمان اظهار کرد: به دلیل ذخایر کشورمان و منابع خدادادی عظیم که در حوزه مس داریم و با توجه به استراتژیک بودن و اهمیت این فلز گران‌بها و ارزش اقتصادی که در دنیا دارد، عدد تولید ما در خور شان نظام نیست و باید تلاش کنیم به هدفگذاری یک میلیون تن تولید کاتد برسیم و این شدنی است.

وی افزود: حضور ما برای انجام کارهای غیرممکن است و جهاد دانشگاهی دنبال همین کارهاست تا فناوری‌های روز دنیا را به کشور بیاورد و نتیجه آن تبدیل به تولید صنعتی بشود.

مدرس خیابانی با اشاره به اینکه هدف ما این است تا با پشتیبانی مسئولان ملی و استانی شتاب و جهشی در تولید مس کاتد در کشور اتفاق بیفتد، تصریح کرد: مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای دنیا در تولید برساند به شرط اینکه از دانش روز خوب استفاده کنیم و پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، دانش روز را منتقل می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس اظهار کرد: باید دانش، تجاری‌سازی و منجر به تولید ثروت بشود که این دانش با خاصیت است.

وی افزود: این اطمینان را به مجموعه‌های پژوهشی، دانش بنیان و جهاد دانشگاهی می‌دهم که شرکت ملی مس از هر طرح نوآورانه و فناورانه که منجر به محصولات جدید و اصلاح فرآیند و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه بشود به لحاظ مادی و اعتباری حمایت می‌کنیم.

مدرس خیابانی تصریح کرد: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه را در استان کرمان تشکیل داده‌ایم و منابعش افزایش داده خواهد شد و تلاش می‌کنیم حلقه‌های پایین دستی مس را شکل بدهیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس گفت: اینکه فکر کنیم اشتغال مس به حضور همه در مجتمع باشد، اشتباه است و باید جوانان و نخبگان در صندوق‌ها، کارگاه‌ها و صنایع پایین دستی مشغول شده و تولید را افزایش بدهیم.

وی با اشاره به حمایت مسئولان ملی و استانی از ایجاد صنایع پایین دستی افزود: حدود ۴۰ هزار نفر خانواده شرکت ملی مس ایران هستند و باید با خودباوری سراغ کارهای غیرممکن برویم و نترسیم، همانطور که شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: «فرصتی که در چالش‌ها است در خود فرصت نیست و شرطش این است که نترسیم و نترسیم».

مدرس خیابانی بیان کرد: خودباوری واعتماد به نفس می‌تواند خیلی به ما کمک کند و این روحیه در شرکت ملی صنایع مس و استان بایستی به ما کمک کند تا در راه پیشرفت صنعت مس گام برداریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئال نه، منچستریونایتد باارزش‌ترین باشگاه دنیا است
  • باارزش‌ترین باشگاه‌های فوتبال دنیا؛ منچستریونایتد در صدر
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت