Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه تهران در نظام رتبه‌بندی وبومتریکس جولای ۲۰۱۸ جایگاه خود را در صدر دانشگاه‌های ایران تثبیت کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در گزارش جولای ۲۰۱۸ نظام رتبه‌بندی وبومتریکس، دانشگاه تهران توانست با رتبه جهانی ۳۸۸ ضمن ارتقای ۶۷ پله‌ای خود در میان دانشگاه‌های جهان، همچنان در جایگاه نخست کشوری باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، دانشگاه تهران در این رتبه‌بندی در جایگاه ۵۹ آسیا و پنجم خاورمیانه قرار دارد.

پایگاه رتبه‌بندی وبومتریکس بیش از ۲۸ هزار دانشگاه و موسسه تحقیقاتی جهان را بر مبنای چهار شاخص رتبه‌بندی می‌کند، که در این بخش دانشگاه‌ها در یک رتبه‌بندی کلی جهانی و همچنین به صورت قاره‌ای تقسیم می‌شوند.

نظام رتبه‌بندی وبومتریک به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب‌سایت‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد.  

براین اساس وب‌سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براساس چهار شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل (Presence) با وزن ۵ درصد، تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرار شده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن ۵۰ درصد، تعداد استنادات ۱۰ نویسنده پُراستناد دانشگاه در Google Scholar Citations (شاخص Openness) با وزن ۱۰ درصد و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین ۱۰ درصد مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago (شاخص Excellence) با وزن ۳۵ درصد عمل می‌کند.

بر اساس رتبه‌بندی نظام وبومتریکس در جولای ۲۰۱۸ تعداد ۶۰۵ دانشگاه از ایران مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند که دانشگاه تهران مانند دوره قبل صدرنشین دانشگاه‌های ایران است.

گفتنی است که دانشگاه تهران در ارزیابی ژانویه ۲۰۱۸ رتبه ۴۵۵ جهانی را به دست آورد و در ارزیابی اخیر ۶۷ رتبه صعود کرد و به گروه دانشگاه‌های دارای رتبه زیر ۴۰۰ جهان پیوست.   منبع: تابناک

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه یزد دانشگاه تهران رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به نظام مسائل/امورزیرساختی پایتخت مطالبه نمایندگان باشد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص نشست با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که به میزبانی فرمانداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: در دور اول انتخابات با وجود همه تهدیدات از سوی دشمنان و بدخواهان توانستیم یک انتخابات باشکوه و عزت مندانه را برگزار کنیم و اکنون هم در دور دوم می‌خواهیم ۱۶ نفر باقی مانده را با انجام کار انتخابات تعیین وضعیت کنیم تا به مجلس راه یابند.

وی با بیان اینکه تهران با فشردگی جمعیتی خاص، دارای موقعیت ویژه ای نسبت به سایر شهرهای کشور است، گفت: ما در یک جغرافیای کوچک به عنوان سی و یکمین استان کشور به لحاظ وسعت، اما اول به لحاظ جمعیت، شاهد و ناظر موضوعاتی هستیم که در سطح استان رخ می‌دهد.

استاندار تهران با بیان اینکه این استان ۳۱ درصد از تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است، افزود: ۵۲ درصد از مالیات کشور توسط مودیان استان تهران تأمین و ۵۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان کشور در این استان مستقر هستند، همچنین در حوزه آسیب‌های اجتماعی، استان تهران بزرگترین فضای آسیب پذیری را دارد که باید در این خصوص فکرهای جدی داشته باشیم.

فخاری با اشاره به نبود یک رابطه ارگانیک بین اجزای ارکان در نظام تقنینی و اجرایی، از رابطه ضعیف نمایندگان مجلس در شهر و استان تهران انتقاد و عنوان کرد: نظام مسائل تهران استخراج شده و موضوع مهم این است که جنبه‌های حقوقی و تقنینی آن مورد حمایت و پشتیبانی قرار بگیرد و از پشتوانه نمایندگان برای پیشبرد برنامه‌های پایتخت بهره مند شویم.

استاندار تهران با بیان اینکه سهم این استان در انتخابات، نسبت به کل کشور یک سوم است، گفت: در دومین مرحله از برگزاری انتخابات، ۵۰ هزار نفر از عوامل اجرایی باید همکاری داشته باشند و در این دوره با توجه به برگزاری انتخابات الکترونیک شاهد تحول خوبی در این زمینه خواهیم بود و به نوعی یک تمرین غیر مانوری برای انتخابات آینده محسوب می‌شود و با توجه به نظم، انضباط و صیانت از آرا نظر رأی دهندگان در امنیت کامل ثبت و ضبط می‌شود.

وی با اشاره به اینکه انتظار از نماینده ای که از پایتخت وارد مجلس شورای اسلامی می‌شود بالا است، گفت: باید طوری کنار یکدیگر قرار بگیریم که هدف مشترکمان رفع مشکلات مردم و تدوین قوانین خاص باشد، چنانکه در این برهه ضروری است که برای تهران، تصمیمات جدیدی مثل سطح بارگذاری جمعیتی که در هیچ دوره‌ای به عنوان یک نیازمندی به آن پرداخته نشده بگیریم.

استاندار تهران گفت: از نمایندگان می‌خواهیم برای امور زیرساختی تهران مطالبه داشته باشند و با نگاه آینده پژوهی قوانین وضع کنند.

کد خبر 6101149

دیگر خبرها

  • رضایتمندی مردم شاخص ارزیابی مسوولان است
  • لزوم توجه به نظام مسائل/امورزیرساختی پایتخت مطالبه نمایندگان باشد
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند