Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، بهمن کیانی در این خصوص اظهار کرد: این آزمایشگاه با همت حوزه معاونت پژوهش و فناوری و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه یزد به بهره برداری رسیده است.

رییس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشگاه یزد دلیل اهمیت این پروژه را گستردگی بیش از ۳۰ میلیون هکتاری پهنه‌های مستعد فرسایش بادی، منشاء گردوغبار و خطرات اکولوژیک متعدد مالچ های نفتی ناشی از ترکیبات آلی و عناصر سنگین دانست و افزود: طرح ارزیابی فنی مالچ‌های غیرنفتی در قالب انجام آزمایش‌های تکمیلی و کاربرد میدانی آن با کارفرمایی سازمان محیط زیست کشور، دفتر ملی مقابله با گردوغبار از جمله طرح‌هایی است که مورد توجه سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز بوده و مطابق این پروژه هفت نوع مالچ غیرنفتی از شرکت‌های مختلف داخلی که شرایط اولیه دستورالعمل فنی ارزیابی مالچ را در کمیته فنی ارزیابی مالچ ستاد مقابله با پدیده گردوغبار سازمان حفاظت محیط زیست احراز کرده‌اند، به دانشگاه یزد معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آزمایش های تکمیلی در دانشگاه یزد و آزمایشهای میدانی در دو عرصه و سایت در قالب پایلوتهای آزمایشی سایت کانال باد میبد و سایت تپه های ماسه ای گودگوار بافق در حال انجام است که با توجه به نتایج این طرح، امید است بتوان جایگزین‌های مناسبی برای مالچ های نفتی از ترکیبات غیرزیانبار در کشور ارائه کرد.

انتهای پیام/د

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد دانشگاه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به واردات روغن های خوراکی آلوده توضیحاتی داد.

به گزارش مشرق، یوسف صادقیان، با بیان اینکه روغن‌ها در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده‌اند، گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز روغن‌های وارداتی اقدام کرده و بر اساس نتایج آزمایش‌ها، به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم کشاورزی دفع آفات نباتی، مجوز ترخیص داده نشد.

وی افزود: پس از درخواست صاحب کالا مبنی بر نمونه‌برداری مجدد، با توجه به اینکه روغن یک کالای استراتژیک است سازمان غذا و دارو بار دیگر از محموله نمونه‌برداری کرده و آزمایش مجدد انجام شد.

به گفته صادقیان، این محموله، ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ مرحله آزمایش شده؛ متأسفانه در تمامی مراحل باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصول محرز شده و به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص، لزوم توقیف محموله و مرجوع آن ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن‌های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت که به مراجع ذی‌ربط اعلام و اقدامات قانونی توسط مرجع قضائی در حال انجام است تا محموله مرجوع شود.

صادقیان با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو تمامی فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، گفت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و قانونی متناظر صورت می‌گیرد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده
  • ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌ مقیاس در کشور ساخت
  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق